Asociația Profesioniștilor în Sustenabilitate (APS) anunță astăzi lansarea unei campanii de sponsorizare pentru a susține inițiativele și proiectele sale dedicate promovării practicilor sustenabile în România. Această inițiativă este sprijinită de Argus Audit, un lider în domeniul consultanței și auditului, care împărtășește viziunea APS asupra unui viitor mai verde și mai responsabil. 

În contextul provocărilor actuale legate de mediu și nevoia urgentă de a adopta soluții sustenabile, APS se angajează să colaboreze cu profesioniști din diverse domenii pentru a dezvolta proiecte inovatoare ce promovează responsabilitatea ecologică, sociala si guvernanta corporativa de inalta calitate. Sponsorizările vor fi direcționate către programe educaționale, workshop-uri și inițiative comunitare menite să crească gradul de conștientizare cu privire la sustenabilitate. 

„Colaborarea cu Argus Audit este un parteneriat esențial în atingerea obiectivelor noastre. Împreună, ne propunem să inspirăm și să mobilizăm comunitățile pentru a adopta practici sustenabile. Ne dorim să ajutam companiile de pe intreg lantul valoric sa planifice strategic modelul de business integrat in mod sustenabil, sa identifice actiunile necesare, sa le implementeze cu succes alaturi de profesionisti si să poata impartasi cele mai bune practici. ” a declarat Iulia Lascau, Președinte al Asociației Profesioniștilor în Sustenabilitate.  

Sponsorizarea Asociației nu reprezintă doar o investiție în viitorul profesiei, ci și o oportunitate de a contribui prin inovatie si dezvoltare la responsabilitate sociala continua. 

Apreciem în mod deosebit sprijinul fiecăruia dintre dumneavoastră și suntem încrezători că, împreună, putem crea un mediu de afaceri mai solid și mai responsabil. 

Asociatia Profesionistilor in Sustenabilitate, CUI: 49949637 

IBAN: RO67 INGB 0000 9999 1592 4389, ING Bank  

Facilitate fiscala: Contribuabilul ASOCIATIA PROFESIONISTILOR IN SUSTENABILITATE, cu domiciliul fiscal MUNICIPIUL BUCUREŞTI, SECTOR 1, STR. FĂGĂRAŞ, NR.9-13, ET.4, AP.10, figurează la data de 02.10.2024 (data solicitării) în Registrul entităţilor/unităţilor de cult.  

Conform legislației în vigoare, sponsorizările catre entitati inscrise in Registrul entitatilor de cult, pot fi deduse din impozitul pe profit, în limita valorii minime dintre: 

  • 20% din impozitul pe profit, și 
  • 0,75% din cifra de afaceri. 

Trimestrul 4/2024 este perioada optima din an cand va recomandam sa efectuati sponsorizari. 

Companiile și indivizii care doresc să sprijine APS prin sponsorizări sunt încurajați să contacteze asociația la office@ap-sustainability.ro sau să viziteze site-ul nostru official https://ap-sustainability.ro/ pentru mai multe informații. 

Vă mulțumim pentru implicare și pentru contribuția dumneavoastră în susținerea misiunii APS!  

Echipa noastră de profesionişti vă stă la dispoziţie pentru orice clarificări sau detalii suplimentare necesare în analiza Dumneavoastră. Informaţiile prezentate mai sus reprezintă doar un rezumat al aspectelor pe care le considerăm relevante în legislaţia publicată recent. Această informare legislativă nu este exhaustivă şi nu este destinată a fi utilizata drept consultanţă într-o anume chestiune dată. Invităm toti cititorii să ne contacteze pentru mai multe clarificări cu privire la orice aspect specific. Echipa Argus Audit şi asociaţii săi nu işi asumă răspunderea cu privire la acţiunile întreprinse de terţe părţi în legătură cu informaţiile prezentate în publicaţiile noastre în mod exclusiv.